• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Oдржана 76. седница Општинског већа у Жагубици

-Sednica Opstinskog veca u ZagubiciОдборници Скупштине општине Жагубица на првој наредној седници говориће о оснивању завичајног музеја „Хомоља“. Ову одлуку упутили су на разматрање и усвајање чланови Општинског већа на седници одржаној 30. децембра.

Дневни ред 76. седнице Општинског већа, садржао је бројне захтеве грађана о којима ће одлуке доносити надлежне институције и органи, а говорило се и о осталим значајним питањима која се тичу предузећа и установа са подручја општине Жжагубица.

Чланови већа изгласали су предлог за доношење Одлуке за покретање поступка једностраног раскида уговора и анекс уговора о поверавању комуналних делатности  на подручју општине Жагубица, закљученог између општине Жагубица и фирме „Тројон и Фишер ЕКО“ Доо, са седиштем у Малом Црнићу, затим Захтев Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица за давање сагласости на формирање нове васпитне групе, захтев Центра за Социјални рад Жагубица о ангажовању и финансирању радника у 2016. години, извештај Комисије за процену штете од елементарних непогода, као и захтев Спортског Савеза општине Жагубица за давање сагласности  о саставу Радне групе за израду програма развоја спорта од 2014 – 2018. године.

Седницом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, који је члановима већа, свим присутнима на седници, као и грађанима општине Жагубица пожелео све најбоље за наступајуће празнике, срећну Нову годину и Божић уз пуно здравља, радости, успеха и среће.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=p7dkaqh0fZY{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB