• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Oдржана 16. cедница Општинског већа општине Жагубица

16 sednica vecaУ петак, 1. новембра, одржана је 16. седница Општинског већа општине Жагубица, којом је председавао председник општине Жагубица Сафет Павловић. Дневни ред 16. седнице садржао је 5 тачака.

Општинско веће разматрало је Предлог Одлуке о усвајању плана капиталних инвенстиција коју ће доставити Скупштини општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Општинско веће дало је сагласност на Предлог динамичког плана зимске службе за сезону 2013/2014. На предлог Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, веће је донело одлуку да се послови зимске службе повере Јавном комуналном предузећу „Белосавац“ Жагубица.  

Веће је такође дало сагласност на Предлог Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности по зонама на територији општине Жагубица.

На седници већа усвојен је захтев предшколске установе „Полетарац“ из Жагубице за формирање нове васпитне групе у издвојеном одељењу Основне школе „Јован Шербановић“ Лазница.

Поред чланова већа седници су присуствовали начелник Општинске управе општине Жагубица Животије Илић, начелник одељења за буџет и финансије Влада Тодоровић,  директор Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица Владан Мошић и директор предшколске установе „Полетарац“ Жагубица Мирјана Марковић Милосављевић.

{videobox}hhttp://www.youtube.com/watch?v=1hRf5A_weWs{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB