• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Боља прегледност на путном правцу Крепољин - Жагубица

iSKOP KANALA I CISCENJE BANKINAЛепе дане без падавина предузеће за путеве Зајечар користи како би на деоници регионалног пута на територији општине Жагубица, очистили канале и банкине крај пута и допринели бољим условима вожње у овом планинском крају.

Радови се у првом наврату изводе на деоници од осаничког брда до Жагубице. Планирано је да се радови на овој деоници заврше до маја месеца а након тога би се приступило радовима у правцу од осаничког брда до манастира Горњак, тј. до краја деонице која је у надлежности предузећа за путеве Зајечар.

Председник општине Сафет Павловић, недавно је био у посету Министарству саобраћаја где је у разговору са министром Антићем договорено асфалтирање регионалног пута у дужини од 3 км.

Након завршетка радова овај путни правац биће бољег квалитета али остаје апел свих грађана и руководства општине надлежнима у Републици да уложе средства како би регионални пут пре свега био безбедан за возаче, а уједно допринео већем туристичком и локално-економском развоју.  

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=XQiV_iCVfUs{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB