• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Дечија недеља обележена у Крепољину

Decija nedelja u KrepoljinuБројне активности у оквиру Дечије недеље одржавају се у Основној школи "Јован Шербановић" у Крепољину. Ове године програм је нешто богатији у односу на прошлу, али се надају да ће свака година која долази бити садржајнија и боље организована. У овој школи је у уторак, 07. октобра, организован маскембал укључујући и припадајућа издвојена одељења са подручја Доње реке.

Посебно одушевљење посетилаца изазвао је дечији вашар који су ученици од петог до осмог разреда припремили са наставним особљем. Разноврсне слане и слатке ђаконије могле су се купити на вашару, а деца су их са радошћу продавала и делила са другарима.

Слађана Агатоновић, професор разредне наставе у образовној установи "Јован Шербановић" у Крепољину истиче: "Пријем првака у Дечији Савез је активност коју ћемо реализовати у четвртак. Потом ће уследити сађење дрвета генерације, а након тога сликање по асфалту. Мислим да је дечији вашар који сте данас посетили, јако добро организован. Представља шаренило, и деца су се башактивирала и укључила у поставку истог што нам је и био циљ."

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=kEBPO8do5d8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB