• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Дому културе у насељу Рибаре враћен сјај

Renoviran Dom kulture u Ribru Приликом недавног обиласка радова на уређењу Дома културе у Рибару председник општине Жагубица Сафет Павловић, изразио је своје задовољство током радова и најавио скори почетак употребе овог објекта. Радови су финализовани, чиме је испуњено још једно предизборно обећање председника Павловића.

Да је све сто је обећао испунио, уз сву захвалност председнику Павловићу, потврдио је и председник Месне заједнице "Млава" Рибаре Топлица Радосављевић, уз нескривену радост и одушевљење које са њим деле и остали мештани.

"Биће ово први Дом у општини са лед осветљењем", рекао је Радосављевић.

Од осталих радова изведена је бетонажа пода, замена столарије, урађена је бина, а спољна фасада ће се радити у септембру када температура ваздуха буде адекватна за рад.

Објекат ће врло брзо бити стављен у функцију реализације различитих културних садржаја. Већ 18. јула на новој сцени Дома културе у Рибару заиграће Културно уметничка друштва Хомоља у оквиру манифестације “Игра коло наоколо”, која се поново реализује после кратке паузе.

Мештани насеља Рибаре и њихови гости поново ће моћи да се окупљају у одговарајућем објекту... да се наставе дружења и доживљавање незаборавних тренутака уз одрастање неких нових генерација.

Овим радовима и реновирањем Дома културе под покровитељством општине Жагубица, после три деценије, поново је удахнут живот, не само овом објекту, већ и читавом насељу.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=kvH9DqXB-IY{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB