• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Друга радионица веселе групе „Цветићи“ у Крепољину

-radionica u KrepoljinuУстанова за децу „Полетарац“ Жагубица послује веома успешно, како у матичним групама у насељу Жагубица, тако и у издвојеним подручним одељењима у Крепољину, Милановцу, Близнаку, Лазници, Осаници и Сувом Долу, што је понајвише резултат добре сарадње родитеља деце која користе дате услуге, а и самих малишана, наводи директор Вања Милутиновић.

Како би деца представила свој труд и рад,организују се разне креативне радионице, те је једна од таквих oвих дана одржана и у Крепољину, где бораве деца узраста од 3 до 6 година:

„Имали смо  већ једну креативну радионицу са родитељима, то је била Ликовна – еколошка колонија коју смо правили од воћа и поврћа, ово је друга радионица, и пред Нову годину правићемо Зимску чаролију, где ћемо исто тако позвати родитеље. Осмислићемо пакетиће, капе, украсе, јелку... и све оно што је за Нову годину потребно. Морам истаћи да имамо велику подршку Основне школе у Крепољину, у којој се и налазимо. У школској трпезарији имамо ручак и доручак, користимо фискултурну салу, библиотеку... Велику подршку и помоћ имамо и од локалне заједнице. Имамо патронажну сестру која долази са времена на време. Потрудили смо се да учествујемо на свим пољима, па и на свим скоро манифестацијама“, рекла је Светлана Стевановић, васпитач групе „Цветићи“ у Крепољину.

Васпитачи, Светлана Стевановић и Сузана Миладиновић групу оцењују као веома активну. Интересовања се разликују, а оно што свима прија јесте боравак напољу, шетња и неизоставна игра у фискултурној сали. Не изостају ни музичке и ликовне активности, као ни покретне игре, а део умећа и знања, дечица групе „Цветићи“, извела су и пред камерама телевизије „Хомоље“ Жагубица.

Оно што посебно карактерише групу цветића јесте, бржа адаптациија на услове у вртићу, посебно млађе деце, јер имају могућност да у истом простору буду са старијим братом или сестром заједно, што је боље, а у исто време и лакше.

Групу издвојеног одељења вртића „Полетарац“  у Крепољину чини 22  детета који са васпитним особљем, кроз учење и игру, сваки дан учине лепим и посебним.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=TRr0SNLZn6c{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB