• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Дружење председника општине Жагубица са инвалидима у Крепољину

-Predsednik opstine Zagubica druzio se sa penzionerima u KrepoljinuУ просторијама које заједнички користе пензионери и особе са посебним потребама у Крепољину приређено је дружење поводом новогодишњих празника.

Вредне руке пензионерки из Крепољина потрудиле су се да почасте инвалиде и да им уједно предпразничне дане учине забавнијим. 

Дејан Грујић, председник Удружења „Инвалида Хомоља“ посебно је на скупу захвалио свима који су се заложили да се славље организује:

„То је за  инвалиде јако битно, поготово из разлога што су у друштву, ван својих кућа, а то је и циљ самог удружења, да сви буду заједно и да се ни једног тренутка ниједан од њих не издвоји, јер сви припадају истој локалној заједници и јесу чланови друштва, као и остали становници“, рекао је Грујић.

Пензионери и особе са инвалидитетом, њих 15 – так, имали су прилику и да попричају са председником општине, који је поред бројних обавеза, издвојио време да се придружи слављу и тако пружи свесрдну подршку особама којима је здравље најпотребније, и истовремено честита Нову годину и Божић.

На крају дружења, позитивне утиске, углавном о раду локалне самоуправе, изнели су и присутни, захваливши целокупном руководству, посебно председнику општине Сафету Павловићу, на помоћи и указаној пажњи током целе године.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=rK4QtP_Ep4Y{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB