• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Ефикасан рад већника и на последњој седници у 2016 години

 Sednica Opstinskog vece u ZagubiciЧланови Oпштинског већа општине Жагубица одржали су 32. седницу, где је на Дневном реду било 39 тачака.

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, а поред чланова већа присутни су били и Смедеревка Буцкић, начелник Oпштинске управе, начелници одељења и директори jавних предузећа и установа.

Већници су једногласно усвојили Предлог правилника о одобравaњу и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Жагубица, Предлог решења о образовању и именовању чланова Савета за миграције општине Жагубица, дали сагласност на Предлог Нацрта Уговора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица, План Јавних набавки Oпштинске управе општине Жагубица, Извештај о функционисању система одбране од града и усвојили захтев Техничке школе Жагубица за додељивање награде ученику и професору за учешће на такмичењу у школској 2015 – 2016 години.

На 32. Седници чланови Oпштинског већа, такође су разматрали и Захтеве за увећање плата запосленима у Предшколској установи „Полетарац“ Жагубица и дали сагласност на план и програм уклањања објеката на теритирији општине Жагубица за 2017. годину,  док су Захтеви грађана за финансијску помоћ по одлуци већника прослеђени надлежним институцијама на разматрање и усвајање.

Седница је окончана уз жеље за успешном сарадњом и у 2017. години. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=qFVVzNmvEqk{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB