• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Жагубичани учесници Oлимпијских сеоских игара Србије у Врњачкој Бањи

-Zagubicani na Olimpijskim seoskim igrama u Vrnjackoj banjiУ организацији Савеза за рекреативни спорт Републике Србије у Врњачкој Бањи се традиционално већ дуги низ година одржавају Олимпијске сеоске игре, под покровитељством Министарства омладине и спорта и општине Врњачка Бања. Олимпијске сеоске игре свечано је отворио председник Скупштине општине Врњачка Бања Родољуб Џамић, аКултурно – уметничко друштво “Јелек” из Подунаваца извело је богат културно уметнички програм итако посетиоцима пиказало део репертоара.

Присутне је поздравио и Милутин Николић, генерални секретар Савеза за рекреативни спорт Србије, рекавши даје циљ манифестације популаризација спорта у селима и ширење такмичарског духа, неговање добрих односа, међусобна сарадња мештана у месним заједницама и побољшање квалитета живота на селу.

Такмичење је одржано у дисциплинама народни вишебој, стрељаштво,пикадо, шах и крос појединачно. Учешће је узео велики број такмичара, између осталих ииз општине Жагубица, која је имала седам екипа, а највећи успех постигнут је у кошарци.

Александар Петровић, председник Спортског савеза општине Жагубица, рeкао је да је поносан на успех жагубичких такмичара узимајући у обзир услове под којима сеодвијалао спортско дешавање,као икратко време за припрему.

Отварању ове спортске манифестације осим челника општине Врњачка Бања, такмичара и осталих грађана, присуствовали су и Зоран Рајић,помоћник министра пољопривреде, Миодраг Николић народни посланик и председник Удружења за привредни препород Србије и Никола Михаиловић,председник Задружног савеза Србије.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=c_PBa54ixpg{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB