• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршен Петровдански турнир „Осаница 2015“

Finale turnira u Osanici 2015Добром игром у финалу коју су представиле екипе на Петровданском турниру у Осаници, окончан је овогодишњи традиционални турнир, а по речима организатора посетиоци су имали прилике да уживају у изузетном фудбалу.

Присуство најужег руководства општине Жагубица на турниру у малом фудбалу у Осаници својеврсна је потврда подршке како екипама тако и организаторима.

„Турнир је оправдао очекивања. Категорија сениора бројала је 16, а јуниора пет екипа.  Оно што смо очекивали јесте да се људи овде спортски друже што је и урађено, тако да смо апсолутнио задовољни“, рекао је Владимир Симеоновић, председник такмичарске комисије.

Признања, новчане награде и пехаридодељени су од стране председника општине Жагубица Сафета Павловића, који је награду уручио првопласираној екипи сениора, док су остале награде поделили Дејан Николић, председник Скупштине општине, Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица и председник Месне заједнице „Победа“ Синиша Томић.

У категорији пионира прво место припало је екипи „Хомољац Оранж Ауто“– Жагубица. Друго су заузели„Клинци Првотимци“из Осанице, а треће „Зов Хомоља“ из Милановца.

У конкуренцији сениора оправдано најбоља била је екипа „Фармери“ из Осанице. Друго место заузела је екипа„Бест Сиге“из Сига, а треће место „Мењачница Врабац“– из Малог Лаола.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=-JZTNI6EjEk{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB