• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен Светоилијски турнир


turnir zgУ Жагубици је завршен Светоилијски турнир у малом фудбалу. Надметање је оджано од 22. јула до 31. августа - а учествовале су екипе пионира, сениора и ветерана. Општи је утисак организатора да је посетилаца било више него што се очекивало.

Након завршене финалне утакмице  и извођења слободних удараца, најбољима су додељене заслужене награде. Прво место  у категорији сениора је освојила екипа "Жика Бомба" која је савладала другопласирану "Победу"из Осанице резултатом 5:2.

"Општина Жагубицаје генерални покровитељ Светилијског турнира у Жагубици. Све је протекло  у најбољем реду. Ово је до сада најквалитетнији турнир са доста публике и у име Општине захваљујем се свим учесницима на коректној игри а публици на стрпљењу. Није било инцидената  и то је за сваку похвалу", истиче заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић

Према речима Дејана Тошића председника општинског фудбалског савеза Жагубица на турниру је учествовало 16 екипа у сениорској конкуренцији, 3 екипе ветерана  и 8 екипа пионира. "Квалитет  екипа је појачан а турнир је боље организован него протеклих година", истиче Тошић.

Десетодневно дружење играча малог фудбала приведено је крају, а остаће запамћено по коректној игри и доброј атмосфери.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=WmDRJf9i__M{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB