• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршен Светоилијски турнир у малом фудбалу "Жагубица 2014"

Turnir u malom fudbalu Žagubica 2014Светоилијски турнир у малом фудбалу "Жагубица 2014" одржан је у периоду од 22.јула до 01. августа. Такмичење је одржано под покровитељством општине Жагубица, месне заједнице "Врело" и фудбалског Савеза Жагубица. Одиграно је укупно 26. утакмица у сениорској конкуренцији и 16. утакмица у категорији пионира.

Томислав Милојевић, један од организатора турнира и председник такмичарко - дисциплинске комисије, каже да је десетодневно спортско надметање пратила добра посећеност, екипе су биле орне за такмичења која су завршена фер и коректно без проблема: "У целокупном пласману пионирске и сениорске конкуренције победила је екипа "Хомољац оранж - ауто" из Жагубице. Надам се да ће и наредне године турнир бити организован и посећен и да ћемо на задовољство свих грађана одржати традицију која траје већ 15. година", наводи Милојевић.

Тренер екипа пионира такмичара, Зоран Срејић прецизираоје да су све екипе у категорији пионира играле добро: "За ових 10 дана видели смо 80 деце која воле фудбал, а показали су и завидне резултате. Ове године се за учешће пријавио највећи број деце од постојања турнира, што је велики успех и потврда да само такмичење из године у годину добија на значају".

{videobox}V_QJVI4fudw{/videobox}

 

 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB