• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен турнир "Јошаница 2014"

1Turnir u malom fudbalu - Josanica 2014Сезона летњих турнира у малом фудбалу у општини Жагубица је у завршници. Турнир у насељу Јошаница приведен је крају финалним утакмицама у недељу 10. августа. Добре утакмице, како пионира, тако и сениора, обележиле су турнир на прави начин, како и доликује - спортски, а такмичење је окупило квалитетне играче који су пружили максимум у игри.

Многобројна публика уживала је навијајући за своје фаворите, а након финалних утакмица за прво, друго и треће место уследиле су награде и пехари за најбоље екипе.

По завршетку 14. турнира у малом фудбалу "Јошаница 2014", Животије Илић, начелник Oпштинске управе , честитао је победницима и осталим учесницима на учешћу истакавши: "Осмодневни турнир протекао је весело, окупило се доста мештана да се виде и буду виђени. Посебно захваљујем Сафету Павловићу, председнику општине који нас је удостојио својим присуством, као и Небојши Илићу, председнику СО Жагубица на доласку. Присусво челника локалне управе на турниру у Јошаници као и самих мештана учинио је овај спортски догађај битним и већим јер су оваква дешавања су у летњем приоду потребна, посебно у малим срединама, у селима жагубичке општине. Надам се да ће се турнир и наредне године одржати и да ће посетилаца бити много више, јер нам је то и главни циљ", каже Илић.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=yZHFlBf6PkA{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB