• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршен турнир у малом фудбалу „Сиге 2013“

Turnir Sige 2013Фудбал је постаопопуларна  игра  међу житељима ове године, обзиром да се утакмице на летњим турнирима у малом фудбалуиграју  готово у свим местима на територији општине Жагубица.

Организовани ноћни турнири окупили су доста омладине, и постали су једина спортска забава ових врелих летљих дана.

Финалним сусретом екипа  МЗ “Победа” Осаница и “Зов Хомоља” Милановац у насељу Сиге је завршен четврти по реду турнир у малом фудбалу. Победу је однела екипа МЗ ,,Победа“ Осаница резултатом 6:2.

Финалу је претходила ревијална утакмица ветерана, Месне заједнице Осаница и Месне заједнице Сиге.

У утакмици за треће место победила је “Полиција” Крепољин, којаје  елиминисала домаћи тим С.Т.К.Р „Ани“ Сиге резулетом 11:3.

Главни покровитељ овог турнира је општина Жагубица, а организатор, месна заједница „Бигар“ Сиге, која се уз помоћ бројних спонзора,потрудила да обезбеди богате награде за најбоље екипе.

Пехаре најбољима уручио је Сафет Павловић, председник општине Жагубица, као и новчаненаградеза прво, друго и треће место.

Квалитет екипа које су учествовале на турниру допринео је да посећеност буде добра, тако да су и организатори задовољни. „ Овогодишњи турнир можемо да оценимо као један од најуспешнијих, из разлога што су на  турниру учествовале све најбоље екипе. Наши гледаоци су то и заслужили и могли су да уживају током трајања овог турнира. Турнир је трајао од 12 до 19 августа, и учествовало је 10 екипа. Сваке вечери било је пуно гледалаца и то је порука да до године турнир још боље организујемо”,рекао је по завршетку финалне вечери Љубиша Ружић, председник МЗ „Бигар“ Сиге.

Након завршеног финала уследило је народно весеље, а турниром у насељу Сиге, завршена је и турнирска сезона у малом фудбалу у општини Жагубица. 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=QhGU0N3RuCI&feature=youtu.be{/videobox}

 

 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB