• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршен Хуманитарни турнир у малом фудбалу у Жагубици

humanitarni turnir u malom fudbalu Zagubica 2014Полицијски синдикат Србије организовао је у Жагубици хуманитарни турнир у малом фудбалу и тако се још једном прикључио акцији обезбеђивања помоћи грађанима који су претрпели највеће губитке у поплавама у Србији. Турнир је одржан у суботу, 07. jуна, под покровитељством општине Жагубица. Штанд  је имала и Туристичка организација жагубичке општине, а сав приход од продаје сувенира биће опредељен у хуманитарне сврхе.

У организацији домаћина полицијске станице Жагубица и Полицијског синдиката Србије, спортско дружење "Жагубичко врело 2014" почео је на игралишту за мале спортове у 10 сати, а део утакмица одигран је и у балон хали. Током целог дана надметале су се екипе: синдикалних јединица из Пожаревца, Зајечара, Бора, Панчева, синдикална група Пландиште,синдикална група Жабари, саобраћајна полицијска испостава Пожаревац и Мало Црниће, синдикална група граничне полиције Велико Градиште, Полицијска станица Жагубица, синдикална група  Велико Градиште, Полицијски синдикат Србије, општински ватрогасни савез Пожаревац, Војни синдикат Србије  огранак Пожаревац и синдикат "Независност" Забела.

Десанка Николић, честитала је испред полицијског синдиката Србије свим учесницима на фер - плеј борби и истакла: "Хуманитарна акција, играње малог фудбала  у организацији полицијског синдиката Србије, организује се први пут у општини Жагубица. Синдикалне групе полицијског синдиката Србије спровеле су низ оваквих и сличних  хуманитарних акција широм Србије .Симбол ове акције јесте беџ, јер куповином истог сви учесници потпомажу акцију а новац ће ићи на адресу најугроженијег становништва у поплавама."

Награду трећепласираној екипи синдикалне јединице Зајечар, доделио је члан управног одбора полицијског синдиката Србије Горан Ђорђевић. Другопласирана је екипа полицијске станице Велико Градиште, а награду и пехар уручио је наченик полицијске станице Жагубица Саша Туфегџић. Победник турнира је екипа синдиката "Независност" Забела , а пехар је доделио помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић. Председник синдикалне јединице Пожаревац Саша Станојевић доделио је дипломе учесницима који су рангирани од четвртог места наниже.

За најбољег голмана проглашен је Радоје Дикић, а најефикаснији играч Хуманитарног турнира био је Дарко Пајкић.

Најбољи су победили. Играно је срцем за угрожене у поплавама, а јасна порука организатора гласи "Србији је потребна помоћ, одазови се!".

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=0KyWkBD6oe8{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB