• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршени радови на Дому културе у Рибару

-Zavrsen Dom kulture u Ribaru - ZagubicaНа обострано задовољство локалне самоуправе и мештана села Рибаре, приведена је крају и друга фаза радова на згради Дома културе, чиме су обухваћени израда фасаде и постављање олука. Тим поводом у посети насељу били су председник општине Жагубица Сафет Павловић и предсeдник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић.

„Дом културе је у склопу оних обећања које је локално руководство на челу са председником општине обећало овом насељу. После сређивања унутрашњег дела Дома, уследили су и радови на фасади који су управо завршени. Грађани насеља Рибаре имају сада један изузетан објекат где ће моћи да одржавају своје светковине, да се окупљају и друже, где ће млади моћи да организују игранке. .. и још много тога“, истакао је председник СО Дејан Николић.

Председник месне заједнице Рибаре, посебно је истакао задовљство суграђана.

„ Слоган је био „ОБЕЋАНО-УРАЂЕНО“. Тако смо сада ставили тачку на Дом културе, сређен је и спреман за употребу. Искористио бих прилику да се захвалим локалној самоуправи , зато што је имала разумевање за наше село. Мештани села Рибаре ће на наредним изборима оправдати поверење“, рекао је Дејан Радосављевић, председник МЗ Рибаре.

Да је анкета најмеродавнија да се искажу мишљења потврдило се и овога пута. Мештани села Рибаре су у анкети коју је спровела локална телевизија „Хомоље“, имали само речи хвале за оно што је до сада урађено.

Радови на уређењу унутрашњости изведени су током летњих месеци, а јесењи дани искоришћени су за сређивање спољашњости Дома културе, тако да је сада поред тога што ће мештани имати где да се окупљају и центар добио лепши изглед.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=YjWqye869Qg{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB