• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Завршено уређење школског објекта у Јошаници

skola josanicaЗавршени радови на уређењу спољашњости и унутрашњости зграде издвојеног одељења школе „Моша Пијаде“ у Јошаници били су и прилика да се уже руководство општине и лично увери у обавњени посао. Приликом обиласка школе, која је сада сређенија и надасве лепша, истакнуто је да су комплетни предвиђени радови завршени и пре очекиваног времена што за запослене у школи представља посебну радост, а за локалну самоуправу задовољство јер су реализовали још једно обећање дато грађанима.

Израда фасаде, реконструкција крова, замена улазних врата, уређење канцеларије за запослене у школи само су неки од радова који су завршени у школском објекту у Јошаници који није реновиран и уређиван више од две деценије.

Живота Мишић, сеоски учитељ каже да је сарадња са локалном самоуправом више него добра, јер обећања увек испуне:

„Обећање да ће школа бити уређена, дао нам је лично председник општине на школској олимпијади која је одржана пре месец дана, а као што видите радови су завршени и пре рока, на шта смо изузетно поносни“.

Потврда да се обећано увек испуни у складу са могућностима и овога пута се показала као тачна, а село Јошаница, према најави, у наредном периоду биће још уређеније.

„Један од кључних проблема јесте водоснабдевање па ће се већ наредне недеље кренути у изградњу нове каптаже како би житељи добили здраву и исправну пијаћу воду. Радове ће изводити Јавно комунално предузеће „Белосавац“ и месна заједница у  сарадњи са мештанима“ истакао је  Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица.

Житељима села Јошаница, свакако ће бити пружени бољи услови  за живот, а Савет месне заједнице „Будућност“ у сарадљи са локалном самоуправом потрудиће се да  се радови окончају у што краћем року.

 

{VIDEOBOX}mBVamaY6PrE{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB