• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Започети радови у засеоку Власко поље приводе се крају

-Brvno koje spaja Krepoljin i MedvedjicuЛокално руководство општине Жагубица активно је на свим пољима у интересу бољег живота мештана иобезбеђивању квалитетнијих услова за живот ирад. Потврда за то су ибројни радови који су реализовани после низа година, а један од њих је иизградња брвна за прелаз преко Медвеђичке реке у крепољинском атару, засеоку Влашко поље. Место је обишао ипредседседник општине Жагубица Сафет Павловић са председником Месне заједнице “Горњак” КрепољинПредрагом Ивковићем.

"Прича око изградње овог брвна покренута је још 2010 године, када сам био помоћник председника општине. Међутим, био сам након тога разрешен те функције и нисам могао утицати на то. Данас се ситуација променила и посебно сам срећан што се после толико година налазим овде, и са грађанима могу да константујем да смо успели да завршимо, не можда тако велико, али веома значајно за овај крај и мештане који овуда пролазе. Такође смо урадили и прилазне путеве са свих страна, од овог дела Влашког поља - "Каплареца" до Крепољина. Тако да грађани са које год стране желе, могу да обилазе своје салаше", истакао је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Направљени прелаз преко реке у дужини од 60 метара је од изузетне важности за све,а поготово за ловце, јер спаја два терена и две ловачке секције - Крепољин и Медвеђицу.

На захтев Савета месне заједнице “Горњак” и становника у “Влашком Пољу”,пробијен је инасипан брдски пут у дужини од око 2,5, километара.

Председник Сафет Павловић, искористио је приликуда разговара са мештанима који су изложили своје проблеме, позитивна мишљења о свему сто је урађеноидали предлоге шта би у овом делу насеља Крепољин, требало да се уради. По обећању  председника општине,у реализацију договореног кренуће се већ средином септембра. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=Nn902IfIkag{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB