• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Започети радови у улици Ивана Косанчића

-Oktobar - ulica Ivana Kosancica u ZagubiciУ жељи да сва насеља у општини Жагубица буду уређена како би мештани боље живели, брже иефикасније стизали до својих имања, а најпре од куће до посла и обратно, локално руководство општине Жагубица спроводи разне активности.

Многи локални путеви и улице по насељима су већ уређени, како је и обећано, а у појединим су активности у току, што је потврда да грађевинска сезона не јењава.

Место где се изводе радови обишло је и уже руководство општине Жагубица.

“Пред почетак јесењих киша једна од најпроблематичнијих улица је и улица Ивана Косанчића у Жагубици. Половина улице је заједно са каналима поред пута урађена прошле године и тај део је добар. Међутим, друга половина где нема канала, стално је подложна великим водама које се сливају са батаљонског брда и материјал којим је пут насипан наносе доле па се сада поново ради насипавање које је тренутно решење, јер је овај пут био скоро непроходан. Дирекција за изградњу и развој општине Жагубица ставиће у план рада за наредну годину комплетно уређење ове улице заједно са каналима и осталим радовима који су неопходни како би улица била функционална, тако да ће мештани већ почетком пролећа 2016. добити и трајно рашење, а то је комплетно урађена улица Ивана Косанчића”, навео је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Житељи поменуте улице имали су прилике да са председником општин еСафетом Павловићем, разговарају и о осталим потешкоћама са којима се сусрећу, те ће локална самоуправа покушати да у наредном периоду размотри и реши приоритетне проблеме.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=WdmKX8i_w-A{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB