• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Компанија „Дунав осигурање“ донирала пакетиће

Podela paketica deci socijalno ugrozenima u ZagubiciПодела новогодишњих пакетића за децу социјално – угрожених породица са подручја општине Жагубица организована је у уторак 13. јануара. Вредне „слатке“ поклоне је ове године обезбедила компанија „Дунав осигурање“ у сарадњи са Oпштинским Црвеним крстом, центром за Социјални рад филијалом у Жагубици и локалном самоуправом истоимене општине.

Г - дин Зоран Дебељковић, директор компаније Дунав, филијала Пожаревац,  том приликом је посетио жагубичку општину и изразио  посебно задовољство што је ова компанија покренула акцију у оквиру које је подељено више хиљада новогодишњих пакетића социјално угроженој деци широм Србије, са циљем да остале компаније, али и суграђане, покрене да искажу хуманост и малишанима улепшају Нову годину.

Добрила Пауљевић, руководилац одељења Центра за Социјални рад у Жагубициизразила је захвалност „Дунав осигурању“ и нагласила да се подела пакетића за наведену групу малишана обавља традиционално на дан дочека Православне Нове године како би се деци из социјалних породица са малим или никаквим примањима омогућило да се обрaдују празницима.

Подела пакетића за децу кориснике социјалне помоћи протекла је весело уз насмејаног Деда Мраза који ће, према највама, поклоне са радошћу вероватно делити и наредне године.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=1n652Nt2dHo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB